Vés al contingut

Residències

Cronopis és un espai conegut nacional i internacionalment com a centre de creació. Anualment acollim a més de 100 companyies que donen forma als seus projectes creatius als diferents espais de l’associació portant el nostre nom i el de la ciutat arreu del mon.

 

Cronopis compta amb dues sales de creació:

- Sala Trans: Sala de 105 m2  d’ús polivalent però principalmente centrada en assaig / creació.

- Sala Havana: Sala de 160 m2 amb equip bàsic d’il·luminació  utilitzada principalment per creació, posada en escena i exhibició.

 

Així mateix, per projectes amb necessitats tècniques específiques,  Cronopis també canalitza la residència de les companyies que ho sol·licitin a altres espais de Can Fugarolas com és el pati o el soterrani.

 

Malgrat veure’ns obligats a rebutjar projectes degut a l’alta demanda, a Cronopis no establim processos de selecció per acollir companyies, creiem que tothom, professional o no, té dret a poder gaudir d’un espai per donar cabuda a les seves inquietuds artístiques.

 

Si voleu més informació sobre el funcionament de les residències Cronopis la trobareu en el document sobre el funcionament de les residències

 

Funcionament de les residències

Document amb informció detallada sobre les residències a Cronopis

Formulari de residències

Nom de la persona, col·lectiu o companyia que vol fer la residència
Correu electrònic de contacte
Dates de la residència, descripció de les necessitats, ...

About

Cronopis és un col·lectiu que promou el circ amb formació, creació, entrenament i assaig, i exhibició

Contact